Spletna učilnica za šolsko leto 2010/11 deluje enako kot spletna učilnica 2009/10.

Prijava z uporabniškim imenom s FMF

Študenti se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ga sicer uporabljate na FMF. Vaše uporabniško ime je enako vašemu elektronskemu naslovu, ki je praviloma Ime.Priimek@student.fmf.uni-lj.si, geslo pa je enako kot na računalnikih na fakulteti.

Opomba za 1. letnike: v spletno učilnico se lahko prijavite šele, ko se boste vsaj enkrat prijavili v računalnike na FMF (učilnice 3.08, 3.09 3.10, 3.11 in 3.12 ter računalniki na hodnikih) in zamenjali geslo. Podatke o svojem uporabniškem imenu in začetnem geslu dobite v odprti okolici računalniškega centra, v 3. nadstropju na Jadranski 21.

Samoregistracija uporabnikov izven FMF

Študenti, ki niso s Fakultete za matematiko in fiziko, in pavzerji si lahko sami pridobijo uporabniško ime. Pri tem bomo uveljavili pravilo, da mora biti uporabniško ime oblike ImePriimek in da morata biti pravilno izpolnjeni polji ime in priimek, saj se je v preteklosti nabiralo preveč neznanih uporabnikov, ki jih je bilo nato nemogoče povezati s pravimi ljudmi na predavanjih in vajah. Pridržujemo si pravico, da uporabnike, ki ne spoštujejo teh pravil, brez opozorila pobrišemo.

Študenti FMF, ki imajo študentsko uporabniško ime, morajo uporabljati le tega in se ne smejo samoregistrirati z novim uporabniškim imenom. Kazen bo vzgojna.

Kaj v primeru težav

Če se pri uporabi spletne učilnice pojavijo kakšne težave:
  1. poglejte na forum in, če tam še ni odgovora na vaše vprašanje, vprašajte, oziroma
  2. če to ne zaleže, kontaktirajte enega od administratorjev: Andrej Bauer in Matija Pretnar.
Zadnja sprememba: ponedeljek, 13. september 2010, 22:46